Сподели във Facebook


ул. Драгшан 5
София,
България
23.2986096
42.6869744
UserLikes
Име: ДЕНТАЛНА ПРАКТИКА Д-Р ИВАН ДИМИТРОВ
Адрес: София, ул. Драгшан 5
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.drivandimitrov.com
Отрасъл: Стоматологични кабинети
Дейност:

Дентални манипулации. Орална хирургия. Ендодонтия.

Ключови думи: дентален лекар, зъболекар, ендодонтия, стоматолог, естетични възстановявания

Услуги

  • catalog.bg
  • ДЕНТАЛНА ПРАКТИКА Д-Р ИВАН ДИМИТРОВ

Екип


Дипломира се от факултета по Дентална Медицина през 2003 година. От 2005 година е преподавател в същия университет, в Катедра Орална и Лицево-челюстна Хирургия. От 2005 година е и лекар-ординатор в Университетската специализирана болница по лицево-челюстна хирургия. През 2008 г. защитава специалност по орална хирургия. От 2008 г. е лектор за фирмата Sybron Endo, като изнася лекции и курсове от областта на ендодонтията пред стоматолози. Работи в областта на оралната хирургия, ендодонтията, естетичните възстановявания. Посетил е множество курсове в страната и чужбина.

Д-р Стоянова е завършила Медицински Университет – София през 2003 г. Започва практиката си в училищен кабинет, като обслужва и детски градини, което й носи значителен опит в областта на детската стоматология. Част от екипа на дентална практика Д-р Иван Димитров става през 2005 г. и тук тя разгръща потенциала си и се утвърждава като специалист в областта на естетичната, козметична, превантивна и детска стоматология.

Завършва Стоматологичния факултет на Медицински университет София през 1990 г. със златен медал. Частната й практика започва през 1994 г. с основаването на първия кабинет от денталната й практика. От 1998 г. до 2000 г. е завеждащ стоматологичното отделение при АД Кремиковци. Има интереси в областта на хирургичната и ортопедичната стоматология, като е участвала в курс по имплантология на Imtec през 2007г. През същата година участва и в курс за хирургично лечение с Piezo-Ultra sonic в денталната практика при проф. Мари-Мишел. Участва и в много други курсове и лекции за след дипломна квалификация. Притежава специалност Обща стоматология
 
Открийте ни в Google+